25.12.2013
Adan-Zye-Gulus-Tasarimi
Dişhekimliği Dergisi, 110’uncu sayısında “Gülüş Tasarımı”nı ele alıyor. Gülüş dizaynının püf noktalarına dair önemli bilgilerin yer aldığı dergide sektöre dair tüm güncellikler de okurlara sunuluyor.
12.11.2013
Dental-Labor-Abonesi-Dis-Teknisyenlerine-Ucretsiz-Kurslar
Dentsply ile Dental Labor Dergisi işbirliğiyle, Dental İstanbul Kongresi kapsamında, diş teknisyenlerine özel üç farklı etkinlik düzenlendi. Kayıt ücreti 70 EUR olan kurslara, Dental Labor abonesi diş teknisyenleri ücretsiz olarak katılabiliyor.
12.11.2013
Asisdent-Bulusmalari--Aralik’13-Egitim-Semineri
Vesta’nın diş hekimi yardımcılarına yönelik gerçekleştirdiği etkinlikler zincirine, “Asisdent Buluşmaları” adıyla yeni bir halka daha ekleniyor. Vesta, yıl boyunca çeşitli dönemlerde yapmayı hedeflediği bu etkinlikler aracılığıyla, diş hekimi yardımcılarını konusunda yetkin konuşmacılar, bilim insanları ve meslek büyükleriyle buluşturmayı hedefliyor.
29.07.2013
Implant-Istanbul-Kongresi-ve-Fuari;-Vestiyer-Yayin-Grubu’nun-da-destegiyle-Ekim’de-yapiliyor
Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD), CNR Fuarcılık işbirliğiyle, 25-27 Ekim tarihlerinde yeni ve büyük bir organizasyona imza atacak. Vestiyer Yayın Grubu’nun da desteklediği fuarla eşzamanlı olarak bir de kongre düzenleniyor.
27.06.2013
Dishekimligi-Dergisi-109-Sayi-Erken-Cocukluktan-Eriskinlige-“Koruyucu-Dis-Hekimligi”
Dişhekimliği Dergisi'nin 109. sayısı yayınlandı. "Koruyucu Diş Hekimliği"nin kapak konusu olarak işlendiği, çok sayıda makalenin yayınlandığı; röportajların, teknolojik ve güncel gelişmelerin sunulduğu yeni sayı dolu dolu içeriği ile tam 96 sayfa!
22.03.2013
Dishekimligi-Dergisi-24-Yasini-Yeni-Yuzuyle-Kutluyor
Diş hekimliği sektörünün yayıncılık konusunda nabzını tutan Vestiyer Yayın Grubu, 1989 yılından bu yana muayenehane pratiğine yönelik yayınladığı Dişhekimliği Dergisi’nin yeni sayısını elit bir formatla sizlere sunuyor. Kapak konusu olarak “Kök Hücre”nin işlendiği dergide sektörle ilgili çok sayıda içerik bulunuyor.
« 1 2