Sosyal Medya

Vestiyer Yayın Grubu, geniş bir online haber ağını yönetmektedir. Bir çok web sayfasının yanı sıra, sosyal medyada da etkin bir şekilde yer almaktadır.

Sosyal medyadaki hesaplarımız, sayfalarımız ve gruplarımızın adres bilgilerine toplu şekilde ulaşmak için, lütfen aşağıdaki linki izleyiniz:



VYG Sosyal Medya 



Vestiyer Yayın Grubu, geniş bir online haber ağını yönetmektedir. Bir çok web sayfasının yanı sıra, sosyal medyada da etkin bir şekilde yer almaktadır.


                  

VYG / VESTA SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Vestiyer Yayın Grubu'na ait, YouTube, Instagram, Twitter, Linkedin ve Facebook ortamlarında oluşturulmuş sosyal medya hesaplarına aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz. Böylece 
dental dünyadan haberlere daha hızlı ulaşabilir, VYG ve VESTA ile daha etkin iletişime geçebilirsiniz.



YOUTUBE

1989’dan bu yana diş hekimliği biliminin ve sektörünün hizmetinde olan Vestiyer Yayın Grubu, yepyeni bir mecrayı daha mesleğin hizmetine sunuyor: #DrVestaYouTube. Kanalımıza abone olarak, yorumlar yaparak, bize yeni fikirler vererek destek olmanızı bekliyoruz. 

Abone olmak için hemen tıklayın 
#DrVestaYouTube



INSTAGRAM

Instagram'a bakmadan geçmeyenlerden misiniz? Hemen takibe bekliyoruz. Instagram hesaplarımızı takip etmekle, bütün etkinliklerimizden, duyurularımızdan ve dental dünyadaki gelişmelerden çok daha hızlı, çok daha etkin haberdar olacaksınız.

VESTA Akademi @vestapremium
Vestiyer Yayın Grubu 
@vestiyergrup
GREATIST 2020 
@greatistpro
Knightsbridge Academy 
@kbac_uk



TWITTER

Eğer iyi bir Twitter kullanıcısıyım diyorsanız, hemen takibe bekliyoruz. Twitter hesaplarımızı takip etmekle, bütün etkinliklerimizden, duyurularımızdan ve dental dünyadaki gelişmelerden çok daha hızlı, çok daha etkin haberdar olacaksınız.

Bülent Manav @BLNTMNV
Vestiyer Yayın Grubu 
@VestiyerGrup
VESTA | VestiyerAkademi 
@VestiyerAkademi
KnightsbridgeAcademy @KnightsbridgeAc
Dentiss.com 
@DentissCom
GREATIST @greatistpro
DT Sempozyum @dtsempozyum
Dentiss TV 
@Dentiss_TV
PNV 
@pnvcomtr
Dental İstanbul 
@dentalistanbul



LINKEDIN

Tüm iş dünyası dental dünyadaki gelişmeleri bizimle takip ediyor. Artık Linkedin'de de varız.

VESTA Akademi @Vesta Academy



FACEBOOK GRUPLAR


Facebook’ta oluşturduğumuz gruplarımıza katılarak, hem eğitim, yayın vb duyurularından haberdar olabilir, diş hekimliği konusundaki fikirlerinizi başka meslektaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Aşağıdaki grup isimlerinin üzerini tıklayarak, üye olmak istediğiniz gruba erişebilirsiniz.


VESTA Genel Bilgilendirme Grubu
Türkçe Konuşan Dişhekimleri Platformu
Lamina Veneerler Grubu
Botoks & Dolgu Grubu
DentissTV



FACEBOOK SAYFALAR

Sayfalarımızı ziyaret edip, “beğen” butonuna bastığınızda, bütün safya güncellemelerini, oluşturulan etkinlikleri, safyada paşlaştığımız albümleri daha rahat izleyebilir, tamamına daha kolay ulaşabilirsiniz.

Vestiyer Yayın Grubu
VESTA|Dişhekimliğinde Sürekli Eğitim
VESTA|Vestiyer Akademi

Dentiss.com
GREATIST
Dental İstanbul
Dental Tribune Türkiye Sempozyumu

VYG.COM.TR - DRVESTA.COM

Vestiyer Yayın Grubu’nun kurumsal web sitesi olan vyg.com.tr’de, hem yapılan ve yapılacak etkinliklerle ilgili haberler, hem de yayınlarla (dergiler ve kitaplar) ilgili haber ve açıklamalar yer almaktadır.

Ayrıca, dergilere ait yazım kuralları, kurslarla ilgili iptal proedürleri gibi teknik bilgiler de bu sitede duyurulmaktadır.

Adres: www.vyg.com.tr www.drvesta.com 
Facebook sayfası: facebook.com/VestiyerGrup
Twitter: @VestiyerGrup @VestaPremium
Instagram: @VestaPremium



DENTISS.COM


Türkiye’nin düzenli güncellenen ve en çok ziyaret edilen dental haber portalı. Dentiss.com’da sektörel haberler, röportajlar, kitap tanıtımları, mesleki kurslara, kongrelere, sempozyulara dair duyurular, ürün tanıtımları gibi çok zengin bir yelpazede içerik mevcut.

Dentiss.com’a ücretsiz üye olarak, güncellemelerden haberdar olabilir, alışveriş sayfalarından kitap, dergi satın alabilir, kongre, kurs kaydı yaptırabilirsiniz.

Adres: www.dentiss.com
Facebook sayfası: facebook.com/dentisscom
Twitter: @DentissCom



DENTAL-TRIBUNE.COM

Dental Tribune Internatinoal’ın Türkiye partneri olan Vestiyer Yayın Grubu, uluslararası dental haber portalı dental-tribune.com’un Türkçe sayfalarını hazırlamakta ve güncellemektedir. 90'dan fazla ülkede yayın yapan DTI’ın uluslararası haber portalına hangi ülkeden girilirse, doğrudan o ülkenin sayfası açılmaktadır.

Adres: tr.dental-tribune.com



GREATIST.PRO

Türkiye’nin en büyük bağımsız diş hekimliği kongresi olan ve Vestiyer Yayın Grubu tarafından 2002-2015 yılları arasında "Dental İstanbul" ile 2015 yılı itibariyle ise GREATIST ismiyle düzenli olarak gerçekleştirilen Dental İstanbul Kongresi’nin resmi web sitesi. Kongreyle ilgili her türlü detayın Türkçe ve İngilizce olarak yer aldığı sitede, eski kongrelerde sahne almış konuşmacılar da ayrı sayfalarda arşivleniyor
.

Adres: www.greatist.pro
Facebook sayfası: facebook.com/greatistpro
Twitter: @greatistpro



DTSTUDYCLUB.WEB.TR

Diş hekimliği alanındaki en etkin portallardan biri olan uluslararası online seminer (webinar) sitesi dtsudyclub’ın Tükçe içeriği ve erişim sayfaları Vestiyer Yayın Grubu tarafından hazırlanmakta ve güncellenmektedir. Yakın bir tarihte hizmete girecek olan dtstudyclub.web.tr hazırlık aşamasındadır
.

Adres: www.dtstudyclub.web.tr



SOSYAL MEDYA