Vestiyer Kimdir?

Ülkemizde profesyonel dental yayıncılığın öncüsü ve tartışmasız lideri olan Vestiyer Yayın Grubu, 1989 yılında yayın hayatına atılan Dişhekimliği Dergisi'nin ve bu güne kadar geçen süre zarfında yayınına başladığı birçok dental derginin yayıncısıdır.

Dergi yayıncılığına ek olarak kitaplar da yayınlayan VYG, 2002 yılından  bu yana kongre, eğitim semineri, sergi organizasyonları da yapmaktadır.

VYG, 4 ana kategoride hizmet vermektedir:

• Vestiyer Yayıncılık
• VESTA | Vestiyer Akademi
• Vestiyer Fuar&Kongre (VFK)
• Ajans Vestiyer



Vestiyer Yayıncılık

Vestiyer Yayın Grubu, yayın dünyasındaki yerini 1989 yılında Dişhekimliği Dergisi’ni yayımlamaya başlayarak aldı.Dişhekimliği Dergisi’nin başarısı, ilerleyen yıllarda dişhekimliği ile ilgili 9 farklı bilimsel ve sektörel süreli yayının doguşuna zemin hazırladı.

VYG, kendi ürettiği içeriğin yanı sıra, dünyanın dental yayıncılıkta önemli markalarının dergilerini Türk dişhekimlerine Türkçe okuma imkanı sundu. Süreli yayınlar konusundaki başarısından aldığı güçle, ‘Dişhekimi Kütüphanesi’ adı altında dişhekimlerinin bilimsel bilgi ihtiyaçlarının yanı sıra ihtiyaç duyduğu çeşitli mesleki bilgileri de içeren bir dizi kitap yayınladı.

31 yıldan bu yana dişhekimlerinin sosyal problemlerinden psikolojik sorunlarına, muayenehane dizaynından yasal sorumluluklarına, meslek hastalıklarından hasta ilişkilerine kadar geniş bir yelpazede yayıncılık yapan VYG, sürekli güncellenen veritabanıyla, dişhekimliği sektöründe çok sağlıklı bir dağıtım ağı oluşturmuştur.

Üniversiteler, sektördeki firmalar, sivil toplum kuruluşları ve dişhekimleri arasında bir iletişim ve bilgi köprüsü olma görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Vestiyer Yayın Grubu'nun sadece dental sektöre özel 7 farklı yayını bulunmaktadır:

• Dişhekimliği Dergisi
• Türk Dişhekimliği Dergisi
• Dental Tribune
• Implant Dentistry Türkiye
• Cosmetic Dentistry Türkiye
• Roots Endodontics Türkiye
• Dental Labor
• PNV
• Today

VYG, dünyanın en geniş dental yayın organizasyonu olan Dental Tribune International'in, diş teknisyenliğinin okulu sayılan Das Dental Labor'un ve İngiltere dental yayıncılık market lideri olan Finlayson Media Communications'un Türkiye'deki çözüm ortağıdır.



VESTA | Vestiyer Akademi

Hepimizin farkında olduğu üzere, dişhekimliği fakültesinden mezun olup, öğrenim hayatı boyunca edindiği bilgiyi tecrübeyle zenginleştirerek 30-35 yıl meslek icra etme dönemi artık kapandı.

Bilginin çok hızlı değiştiği ve geliştiği bu yeni dönemde, dişhekimleri, nasıl ki muayenehane ekipmanlarını sürekli yenilemek, yeni şeyler eklemek zorundaysa, bilgilerini güncellemek, yeni bilgilere ulaşmak veya uzman tecrübelerinden yararlanmak için de mezuniyet sonrası sürekli eğitime ihtiyaç duyuyor.

VESTA | Vestiyer Akademi, işte tam da bu ihtiyaçdan doğdu. Sözkonusu bilgilenme ihtiyacının sağlıklı kaynaklardan ve güvenli kanallarla dişhekimlerine ulaştırılması amacıyla, Vestiyer Yayın Grubu tarafından hayata geçirilen VESTA | Vestiyer Akademi, dental ve paradental alanlarda çeşitli eğitimleri dişhekimlerinin ve takım elemanlarının ilgisine sunuyor.



VFK | Vestiyer Fuar & Kongre Organizasyonu 

Ülkemizde fuar düzenleme yetki belgesi sahibi 130 firmadan biri olan Vestiyer Fuarcılık ve Kongre Organizasyonu Ltd. Şti., birçok başarılı organizasyona imza atmıştır ve atmaya da devam etmektedir.

VFK, bugün sekizincisinin hazırlıkları yapılan ve ülkemizde dişhekimliği konusunda düzenlenen en önemli kongrelerden biri olan Türk DişhekimliğiDergisi Uluslararası Bilimsel Kongresi’nin ilkini 2002 yılında düzenledi.

Ülkemizdeki dişteknisyenleri, 9-11 Haziran 2006 tarihlerinde, ilk kez kendilerine özel organize edilen bir kongreye katıldılar. VFK’nın organize ettiği ve daha sonraki yıllarda yinelediği kongre, Türk dişteknisyenliği için bir milat oldu.

Dişhekimliği sektöründe ilklere imza atan VFK, ülkemizde ilk kez (DÖS) Dişhekimliği Öğrenci Sempozyumu’nu ve Asisdent Ağız Diş Sağlığı Yardımcı Personel Sempozyumu’nu düzenledi.



Ajans Vestiye(r)

Süreli ve süresiz yayıncılık, uluslararası kongre ve fuar organizasyonlarında önemli bir marka olan VYG, reklam ajansıyla da bir çok basılı malzeme konusunda hizmet vermektedir.

İlan, reklam tasarımından broşür, katalog ve ambalaja kadar pek çok kalemde hizmet sunan VYG, bu alanda da eşsiz bir deneyime sahiptir. Koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibiyle müşterilerine yirmi yıla yakın bir süredir reklamcılık hizmeti sunmaktadır.

Ajans Vestiyer’in müşterilerinden bazıları şunlardır: Kurtkaya Kırtasiye Sanayii, Ecem Doğal Ürünler, Korusan Boya Sanayii, Mutlu Dental, Üsküdar Belediyesi, Denta Solaris, Turkei Kurier Gazetesi, Kocaeli Belediyesi, Extrem Dental, Zencefil Doğal Ürünler, Ahmet Yum Hukuk Bürosu, Bruno Kırtasi Ürünleri, 404 Yapıştırıcı, Uğur Dershaneleri, Sigorta Denetleme Kurulu, Ellora Kozmetik, Brain Bilgisayar Kursları, Akademi Lingua