Eğitim & Etkinlik

01 Ekim - 02 Ekim 2020

Uygulamalı olarak yapılan kurs, yüzdeki yaşlanma belirtilerini tedavi etmek için dermal dolgu maddelerini uygulayan ve bu konuda ileri teknikler kullanmak isteyen hekimler için tasarlanmıştır. Kursa, daha önceden VESTA Botoks ve Dermal Dolgu Kursu’na katılıp sertifika almış ve enjektabl tedavi teknikleri konusunda en az 1 yıllık tecrübe kazanmış hekimler katılabilir. 
07 Ağustos 2020

İstanbul merkezli VESTA Akademi, Londra merkezli Knightsbridge Academy ve Bakü merkezli Dental Expert stratejik ortaklığıyla oluşturulmakta olan eğitim takviminin detayları belli olmaya başladı. Botoks’un (Botulinum Toksin A) Kozmetik ve Tedavi Amaçlı Kullanımı konulu workshop toplantısı, Dental Expert eğitim salonunda gerçekleştiriliyor. 
10 Ağustos 2020

Dikiş, cerrahi bir uygulamanın en son aşaması olarak görülse de, bir dokuyu nasıl kapatacağımızı, insizyondan sonra nasıl bir uygulama yapacağımızı en baştan planlamamız gerekmektedir. Düzgün alınmayan bir dikiş bile tüm cerrahi başarımızı etkileyebilir. Başarılı bir cerrahi operasyon için bütün işlem basamaklarının aynı derecede önemli olduğu unutulmamalıdır. 
14 August  2020 - 10 January 2021

After completing this course, you can start with treating simple cases. Also you will be eligible to apply for the Master of Science (MSc) in Clinical Orthodontics at Ulster University that operates the course in collaboration with College of Medicine & Dentistry in Birmingham, UK. Your one-year education in Dubai will be accepted in place of the first year of the three-year MSc program. 
Evet, yanlış okumadınız.

Bu sayfada gördüğünüz bütün ürünler (kongre, sempozyum, kurs, e-dergi...) hepsi için toplamda ödeyeceğiniz tutar sadece 650 TL. Çünkü 180 Euro olan paketimizde 1 Euro'yu 3,62 TL olarak sabitledik. Ancak kontenjan kısıtlı. Acele etmenizde fayda var.

Hatta biraz daha ileri gittik: Eğer Maximum kart kullanıyorsanız, bunu da 3 taksitte ödeyebiliyorsunuz. 
GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi, yepyeni avantajlar le cazip kayıt fırsatları sunuyor. Beş yıldızlı Grand Cevahir Kongre Oteli’nde iki gece konaklamayı da içeren “Single Konaklamalı Kayıt” seçeneği, “Fulpaket”in bütün avantajlarının üstüne, kongre otelinde iki gece konaklama fırsatı da sunuyor.
GREATİST Kongresi’ne refakatçiniz ile birlikte gelin, 5 yıldızlı otelde küçük bir tatil yapın.
13-14 ŞUBAT 2021

Prof. Dr. Hanefi Kurt

Oldukça sık karşılaşılan TME rahatsızlıkları, hastanın yaşam kalitesinin yanı sıra, yaptığımız dental tedavilerin başarısını da doğrudan etkilemektedir. Bu eğitime katılan diş hekimleri, çene eklemi rahatsızlıklarını doğru şekilde teşhis ve tedavi etmeyi, bu rahatsızlıkların dental tedaviler üzerine etkilerini ve bu etkilerin ortadan kaldırılması için yapılması gerekenleri öğreniyor.

06- 08 Kasım 2020

Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı
Prof. Dr. T. Burak Özçelik
Dr. Becen Demir

Ondört yıllık implantoloji eğitim tecrübemiz ile on yıllık kadavra uygulamalı kurs tecrübemizi sentezledik ve “Kadavra Uygulamalı Temel İmplantoloji Kursu”nu tasarladık.
06-08 Kasım 2020

Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı
Prof. Dr. T. Burak Özçelik
Dr. Becen Demir

İmplant uygulama konusunda temel bilgi ve becerisi bulunan, hâlihazırda kliniğinde (sık yahut seyrek) implant hastası kabul eden ve uygulayan diş hekimlerine yönelik hazırlanmış bir eğitim. 
Dr. David Taylor, Dt. Mustafa Bekerecioğlu

Botoks ve Dolgu kurslarının öncüsü VESTA, uzun yıllardır Londra’da düzenlemekte olduğu eğitimlere devam ediyor.
04-06 HAZİRAN 2021

Toplamda yaklaşık 70 saatlik eğitim programı, her biri üçer günlük olmak üzere, üç farklı modüle bölündü. Modüller arasındaki sürede, bir önceki modülde elde ettiğiniz kazanım, bilgi ve becerileri hazmedecek, eksik olduğunuzu düşündüğünüz noktaları tamamlama fırsatı bulacaksınız.

30 Ekim 1 Kasım  2020

Dr. David Taylor, 
Dt. Mustafa Bekerecioğlu

Botoks ve Dolgu kurslarının öncüsü VESTA, uzun yıllardır Londra’da düzenlemekte olduğu eğitimlere İstanbul’da devam ediyor. Eğitime
Sağlık Bakanlığı Doktor Bilgi Bankasına kayıtlı bütün hekimler katılabiliyor.

Dt. Mustafa Bekerecioğlu

Diş hekimi yardımcılarının eğitimi konusunda Türkiye’nin en deneyimli ismi Diş Hekimi Mustafa Bekerecioğlu, “
İmplantoloji ve Cerrahi Operasyonlarda Dental Asistan
” konulu tam gün süren uygulamalı bir eğitim veriyor.
Dt. Mustafa Bekerecioğlu

Sektördeki nitelikli eleman açığını gidermeye yönelik olarak tasarlanmış ve diş hekimi yardımcı personelinin meslek hayatında en çok ihtiyaç duyacağı 14 bölümden oluşan eğitimler, bugüne kadar onlarca kez düzenlendi.

Dr. Haşmet Gökdeniz

Bu yöntem sayesinde, yarım kibrit kutusu büyüklüğündeki lateral pencere yerine sadece 2.8 mm’lik bir delikten sinüs içine girilmekte, sinüs membranı balon şişirilerek eleve edilmektedir.
Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Doç. Dr. Hanefi Kurt, Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı

İmplantolojinin, implanttan ibaret olmadığı anlaşılalı uzan zaman oldu. Bu konuda çok önemli ama genellikle gözardı edilen üç önemli konuyu mercek altına aldık: Sistemik Hastalıklar, TME&Oklüzyon, Yaranın Kapatılması.
Prof. Dr. Muzaffer Ateş

Bilimsel temellere dayalı hipnoz uygulamalarını hem teorik anlamda en iyi bilen, hem de büyük bir başarıyla uygulayan Prof. Dr. Muzaffer Ateş, bilgi ve tecrübesini, katılımcı hekimlerle paylaşıyor.

Sadece 4 kişilik bir katılımcı grubuyla birlikte, dilediğiniz tarihlerde, Kuzey İngiltere’nin başkenti olarak anılan, İngiliz futbolunun kalbinin attığı, alışveriş mekanlarıyla ünlü Mançester’e davetlisiniz.

Türkiye’de botoks ve dermal dolgu konusundaki eğitimlerin öncüsü VESTA’dan yepyeni bir “dinle-izle-uygula” konsepti. Bu çok özel tasarlanmış eğitim programı, botoks ve dermal dolgu konusunda yeterli bilgi birikimi ve tecrübeyi size kazandırmak amacıyla hazırlandı.

Dileyen iki, üç veya dört kişilik grupla katılabilir. Fiyata 1-4 kişilik katılımcı grubunun tamamı dahildir.
1 2 »