Today Fuar Gazetesi GREATIST 2015 Özel Sayısı

Today, Almanya merkezli Oemus Media tarafından yayınlanmakta olan Dental Tribune International’in lisanslı Türkçe baskısı Today Fuar Gazetesi, dünya genelinde, IDS ve FDI dahil bütün büyük dental fuarların yarı resmi yayın organı niteliğinde bir gazetedir.
 
Almanya IDS, New York GNYDM, Dubai AEEDC gibi dünya genelindeki diş hekimliği fuarlarını ziyaret edenlerin yakından tanıdığı Today fuar gazetesi, 29-31 Ekim tarihli sayısıyla GREATIST ziyaretçilerine merhaba diyor.

Today Fuar Gazetesi’nin Türkçe baskısı, Vestiyer Yayın Grubu aracılığıyla hazırlanıp, basılmaktadır. Gazete sergi alanı yanısıra kurs ve toplantı salonlarında da ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Today gazetesinde, fuar ve toplantılara dair bilgiler, haberler, röportajlar, yerleşim planları ve detaylı program bilgisine yer verilmektedir.

Uluslararası bütün büyük ölçökli diş hekimliği fuarlarının vazgeçilmez yayını olan Today gazetesinin Greatist Özel Sayısı, fuar alanında ziyaretçilerle buluşuyor.



GENİŞ BİLGİ veya
REKLAM REZERVASYONU İÇİN


Gazeteye ilan vermek veya geniş bilgi almak isteyen sektör mensupları, Vestiyer Yayın Grubu ile iletişim kurabilir.

ELİF TAMAN YAZICI
Tel: 0212 481 02 20
Cep: 0555 975 55 43
eposta: elif.taman@vyg.com.tr

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.