TME Kitabı, GREATIST’in İlk Gün Ziyaretçilerine Hediye

DİŞSİAD ile VYG’nin ortak çalışması DİŞSİAD Kitaplığı’nın en son yayını olan, Prof. Dr. Serhat Yalçın ve Dr. İrem Aktaş’ın kaleme aldığı “DİŞHEKİMLİĞİNDE TEMPOROMANDİBULAR EKLEM HASTALARINA YAKLAŞIM” kitabı, GREATIST Fuarı’nı ilk gün ziyaret edecek diş hekimlerine hediye.
 
120 TL fiyatla satışa sunulmuş olan kitabı, fuar ziyaretçisi diş hekimleri, “önce gelen önce alır” prensibiyle DİŞSİAD standından ücretsiz olarak temin edebilir.



İlk Gün Avantajlarından Bazıları
HEDİYE KİTABINIZI NASIL ALACAKSINIZ?
 
29 Ekim günü saat 11:00’de açılacak olan fuar alanımıza gelerek fuar giriş kaydınızı yaptırın, hediye kitabınızı alın. Dilerseniz kitabınızı aynı gün öğleden sonra DİŞSİAD standında düzenlenecek imza gününde, Prof. Dr. Serhat Yalçın’a imzalatın...



PROF. DR. SERHAT YALÇIN İMZA GÜNÜ
 
DİŞHEKİMLİĞİNDE TEMPOROMANDİBULAR EKLEM HASTALARINA YAKLAŞIM kitabının yazarı Prof. Dr. Serhat Yalçın, 29 Ekim günü saat 14:00-16:00 arasında kitabını imzalıyor.
 
GREATIST Diş Hekimliği Fuar alanındaki DİŞSİAD Standında gerçekleşecek imza gününe bütün meslektaşlarımız davetlidir.
YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.