Eğitim & Etkinlik » Knightsbridge Academy
Londra'da Botoks ve Dermal Dolgu Kursu
0.00 Euro
Dr. David Taylor, Dt. Mustafa Bekerecioğlu

Botoks ve Dolgu kurslarının öncüsü VESTA, uzun yıllardır Londra’da düzenlemekte olduğu eğitimlere devam ediyor.
Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. DrVesta.Com
Onlarca Eğitim, Yüzlerce Kursiyer

Bilindiği gibi, Botulinum Toksin ve Dermal Dolgu kursları konusunda Türkiye’nin öncü ve lider kuruluşu VESTA, uzun yıllardır yüzlerce hekime bu konuda eğitimler verdi, vermeye de devam ediyor.

İngiltere Sağlık Eğtimi Konseyi (Health Education England-HEE) normlarına uygun bir formatta verilen kursun müfredatı da, yine bütünüyle HEE yönergesine uygun hazırlandı. Kursun sertifikasyonu ise, Birleşik Krallık’ta akredite bir eğitim kurumu olan Knightsbridge Academy tarafından gerçekleştiriliyor.

Kurs sonunda, katılımcı hekimlere, Botulinum Toksin uygulamaları konusunda “Level/Seviye 1” ve “Level/Seviye 2” sertifikaları; Dermal Dolguda ise “Level/Seviye 1” sertifikası veriliyor.

İngiliz, Türk veya bir başka ülkeden katılacak olan bütün hekimlere açık olan eğitim, teorik ve uygulamalı bölümlerden oluşuyor. 

Teorik eğitimler bütün katılımcılara aynı anda verilirken, uygulamalar küçük gruplar halinde yapılıyor. Hem teorik anlatımlar esnasında hem de uygulamalı bölümde simultane Türkçe çeviri mevcut.



Kapsamlı Eğitim & Zengin İçerik

Üç gün boyunca devam eden eğitim, toplamda 18-20 saatlik bir zaman diliminde gerçekleştiriliyor.

Eğitim hakkında daha detaylı bilgi için, 0212 481 02 20 veya 0555 518 87 27 no’lu telefonlardan Eğitim Sorumlumuz ile irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca
 
bilgi@vyg.com.tr adresine yazarak müfredat kitapçığımızı talep edebilirsiniz.

Farklı günlerde yapılan sertifika eğitimleri, VESTA katılımcılarına özel yeniden tasarlandı. Bu sayede, “
Botulinum Toksin & Dermal Dolgu” eğitimine katılan hekimler, Botulinum Toksin Başlangıç, Botulinum Toksin İleri Seviye ve Dermal Dolgu Başlangıç eğitimlerini tamamlamış oluyor.

  


Botoks ve Dermal Dolgu Eğitimleri, 2009’dan bu yana düzenli olarak yapılıyor

VESTA, Londra’da gerçekleştirmekte olduğu “Botulinum Toksin & Dermal Dolgu Kursları”nı, ilk kez 2009 yılında başlattı. O günden bu yana düzenli olarak yapılmakta olan eğitimlere, Türkiye, İngiltere ve dünyanın dört bir yanından bir çok hekim katılarak sertifikalarını aldı.

   
 

Eğitim sonunda, katılımcılara her bir eğitim için farklı sertifika verilmektedir. Böylece, eğitime katılan hekimler, aşağıda belirtilen sertifikaları almaktadırlar:

- Botulinum Toksin Başlangıç
- Botulinum Toksin İleri Seviye
- Dermal Dolgu Başlangıç



“Bu Kurs Bu Fiyata? Hem de Londra’da...”


Şaşırmakta haklısınız. Gerek eğitmenlerimiz, gerek tercümanımız, gerekse eğitim mekânlarıyla yaptığımız sayısız görüşme ve detaylı çalışmadan sonra, böylesine avantajlı bir fiyatla karşınıza çıkabildiğimiz için gerçekten mutluyuz.

İstanbul veya Girne’de düzenlediğimiz kurs fiyatlarına, hatta Londra faktörünü hesaba katarsak, çok daha avantajlı şartlarla sunuyoruz Botoks ve Dermal Dolgu Kursu’nu.

Maximum, World, Bonus veya diğer kredi kartlarıyla taksitli ödeme kolaylıklarını öğrenmek için 0212 481 02 20 veya 0555 518 87 27 no’lu telefondan İlhan Köse ile görüşebilirsiniz.




Havalimanı transferi

Uçak biletinizi Girne yahut İstanbul kurslarında olduğu gibi yine siz alıyorsunuz fakat Londra’nın yabancısı olmanız ihtimaline karşı, havalimanı-otel-havalimanı transferinizi biz üstleniyoruz.

Dilediğiniz havayoluyla uçabilirsiniz. Londra’nın hangi havalimanına indiğinizin de bir önemi yok. Biz uçuş saatlerinizi bildirmeniz yeterli.
 


 


Dünyanın
 En Çok Turist Ağırlayan Şehri: Londra


Dünyanın en çok turist çeken şehrine davetlisiniz. Eğitim ve kongreden arta kalan vakitlerinizde, şehri gezmek, tadını çıkarmak için de zamanınız olacak.

Big Ben, London Eye, Hyde Park, Westminister Abbey, Tower Bridge, Buckingam Palace, Oxford Street, Parliament House...

Katıldığınız eğitimin yanısıra, 4 gece boyunca oda&kahvaltı konaklamanız da eğitim ücretine dahil. Böylece kapsamlı bir eğitimin yanısıra küçük bir de tatil yapma, Londra’yı tanıma fırsatı bulacaksınız.




Katılımcı Görüşleri


VESTA’nın 2009 yılından bugüne kadar düzenlemiş olduğu Botoks ve Dermal Dolgu Kursları’na Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden bir çok hekim katıldı. Eğitimlere katılımcıların memnuniyet ve bilimsel tatmin oranları ortalama 90 puanın üzerinde gerçekleşti.

Katılan hekimlerinden bazılarının görüşlerini aşağıda bulabilirsiniz.





 
Biraz da Tarihçe...



VESTA | Vestiyer Akademi, 2009 yılında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek; düzenlemekte olduğu eğitimler dizisine, “diş hekimlerine özel Botulinum Toksin kursları”nı da ekledi.
 
Kendi alanında Türkiye’nin tartışmasız lider kuruluşu VESTA, Londra’da gerçekleştirdiği “Botulinum Toksin & Dermal Dolgu” eğitimlerine 2009 yılından bu yana kesintisiz olarak devam etmektedir.


VESTA bugün de, sürekli eğitim anlamında daha iyisini sunmak, diş hekimlerinin daima bir adım önde olmasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. DrVesta.Com