Eğitim & Etkinlik » Knightsbridge Academy
Lips & Cannula Masterclass
0.00 TL
01 Ekim - 02 Ekim 2020

Uygulamalı olarak yapılan kurs, yüzdeki yaşlanma belirtilerini tedavi etmek için dermal dolgu maddelerini uygulayan ve bu konuda ileri teknikler kullanmak isteyen hekimler için tasarlanmıştır. Kursa, daha önceden VESTA Botoks ve Dermal Dolgu Kursu’na katılıp sertifika almış ve enjektabl tedavi teknikleri konusunda en az 1 yıllık tecrübe kazanmış hekimler katılabilir. 
Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. DrVesta.Com
Eğitime Dair

Bu ileri seviye eğitim, cerrahi olmayan fasiyal estetik tedavilerinde temel tecrübe ve becerilere sahip hekimlere yöneliktir. Kanül uygulamalarını (HA & Radiesse) içeren bu kursa, daha önce VESTA’nın Botoks ve Dermal Dolgu Kursu’na katılıp sertifika almış olan hekimler katılabilir.

Uygulamalı olarak yapılan kurs, yüzdeki yaşlanma belirtilerini tedavi etmek için dermal dolgu maddelerini uygulayan ve bu konuda ileri teknikler kullanmak isteyen hekimler için tasarlanmıştır.

İki güne yayılmış iki ana oturumda gerçekleştirilen kursun kontenjanı, eğitim kalitesini korumak amacıyla 15 kişiyle sınırlandırılmıştır.

Kimler katılmalı? Kimler Katılabilir?

Bu kursa katılacak olan hekimler:

VESTA Botoks ve Dermal Dolgu Kursu’na katılıp sertifika almış ve temel veya ileri enjektabl tedavi teknikleri konusunda en az 1 yıllık tecrübeye kazanmış olmalıdır.

İki gün boyuna ayrıntılı olarak verilen ileri tekniklere uyum sağlayabilmek için enjektabl temel teknikler hususunda özgüvenli olmalıdır.
Kursa, sadece tıp ve diş hekimleri katılabilir.

Bu kursa, eğitim içeriğindeki uygulamaları halihazırda yapmakta olan hekimler de, becerilerini takviye etmek, bilgilerini güncellemek amacıyla katılabilirler.

Bu kurs, halihazırda sadık bir hasta portföyüne sahip olup, ileri tedavi uygulamaları konusunda hastlarından talep gören hekimler için idealdir.

Kliniğinde ve/veya kariyerinde estetik uygulamalar konusunda ilerlemek isteyen hekimler için de ideal bir eğitimdir.

Kurs İçeriğinde Neler Var?

VESTA Fasiyal Estetik ve Kanül Uygulama Kursu, dermal dolgu işlemlerinde hem teori hem de pratikte gerekli olan beceri ve tekniklere ileri düzeyde odaklanmak isteyen tıp ve diş hekimleri için özel olarak tasarlanmıştır. Kurs, katılımcıların bu ileri tekniklerdeki becerilerini geliştirmelerine ve bilgilerini güncellemelerine yardımcı olmaktadır.

Kursun birinci günü, kapsamlı bir teorik eğitimle başlar. Yine aynı gün, gönüllü modeller, ileri enjeksiyon teknikleri konusunda büyük bir tecrübeye sahip Dr David Taylor tarafından tedavi edilir. Katılımcıların izlediği ve sorular sorarak zenginleştirdiği tedavi demonstrasyon seansı, interaktif olarak gerçekleştirilir.

İkinci gün ise, katılımcı hekimler, kendilerine sağlanan gönüllü hastları tedavi etme imkanı bulmaktadır. Eğitmen gözetiminde yapılan tedavilerde, her kursiyer iki farklı tedavi yöntemini bizzat uygulayarak sertifika almaya hak kazanacaktır.

Dünyanın En Çok Turist Ağırlayan Şehri: Londra

Dünyanın en çok turist çeken şehrine davetlisiniz. Eğitimden arta kalan vakitlerinizde, şehri gezmek, tadını çıkarmak için de zamanınız olacak.

Big Ben, London Eye, Hyde Park, Westminister Abbey, Tower Bridge, Buckingam Palace, Oxford Street, Parliament House...

Eğer “Seyahat Paketi Dahil” seçeneğini tercih ederek kayıt olursanız, katıldığınız eğitimin yanısıra, 4 gece boyunca oda&kahvaltı konaklamanız da eğitim ücretine dahil. Böylece kapsamlı bir eğitimin yanısıra küçük bir de tatil yapma, Londra’yı tanıma fırsatı bulacaksınız.
Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. DrVesta.Com