Eğitim & Etkinlik » Knightsbridge Academy
İngiltere’de Dört Kişilik Özel Grupla Yüz Estetiği Kursu
10000.00 GBP

Sadece 4 kişilik bir katılımcı grubuyla birlikte, dilediğiniz tarihlerde, Kuzey İngiltere’nin başkenti olarak anılan, İngiliz futbolunun kalbinin attığı, alışveriş mekanlarıyla ünlü Mançester’e davetlisiniz.

Türkiye’de botoks ve dermal dolgu konusundaki eğitimlerin öncüsü VESTA’dan yepyeni bir “dinle-izle-uygula” konsepti. Bu çok özel tasarlanmış eğitim programı, botoks ve dermal dolgu konusunda yeterli bilgi birikimi ve tecrübeyi size kazandırmak amacıyla hazırlandı.

Dileyen iki, üç veya dört kişilik grupla katılabilir. Fiyata 1-4 kişilik katılımcı grubunun tamamı dahildir.
Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. DrVesta.Com
Eğitim içeriğini ve tarihini siz belirleyin.


Merak ettiğiniz her şeyi sorabileceğiniz, bol bol uygulama yaparak tecrübe kazanabileceğiniz, Türk ve İngiliz eğitmenler eşliğinde ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız?
 
Sadece 4 kişilik bir katılımcı grubuyla birlikte, dilediğiniz tarihlerde, Kuzey İngiltere’nin başkenti olarak anılan, İngiliz futbolunun kalbinin attığı, alışveriş mekanlarıyla ünlü Mançester’e davetlisiniz.
 
YEPYENİ BİR KONSEPT
 
Türkiye’de botoks ve dermal dolgu konusundaki eğitimlerin öncüsü VESTA’dan yepyeni bir “dinle-izle-uygula” konsepti. Bu çok özel tasarlanmış eğitim programı, botoks ve dermal dolgu konusunda yeterli bilgi birikimi ve tecrübeyi size kazandırmak amacıyla hazırlandı.
 
Eğitimin ilk günü, teorik bilgi aktarımı için ayrıldı. Gün boyu, grafikler ve videolarla zenginleştirilmiş bir sunuma katılacaksınız. Teorik sunum esnasında, zaman zaman demo uygulamalar gerçekleştirilerek, anlatılan konuları daha kolay anlamanız, özümsemeniz sağlanacak.
 
İkinci ve üçüncü günler ise tamamen uygulamaya ayrıldı. Her iki günde de, gün boyu sizler için özel olarak rezerve edilen gönüllü modeller üzerinde uygulamalar yapacak, bir çok farklı uygulamayı bizzat gerçekleştirmiş olacaksınız.
 
   

Uygulamalı eğitimler, Lisa’nın, bilhassa yüzü toplum tarafından tanınan, bundan dolayı da tedavisini gözden uzak bir yerde yaptırmak isteyen hastaları için inşa ettiği butik kliniğinde gerçekleştiriliyor.

 


AÇIK BÜFE EĞİTİM MÜFREDATI
 
Biz standart eğitim konsepti olarak sizin için bir müfredat hazırladık. Bu konular size detaylı bir şekilde anlatılıyor. Bunların üstüne, eğitime katılanların fikir birliğiyle seçeceği ekstra bir adet konu da bu müfredata eklenebiliyor.
 
Ancak eğer siz kendi grubunuzdaki 4 hekim arkadaşınızla birlikte, bütün eğitim müfredatını dilediğiniz gibi şekillendirme, modüllerden dilediğinizi seçme imkanına sahipsiniz.
 


EĞİTMENLER
 
Eğitim programının ilk günü, teorik anlatıma ayrıldı.  Teorik eğitim, Lisa Entwistle ve Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından veriliyor.
 
İkinci gün başlayacak olan uygulamalı eğitimlerin ilk günü Dr. Martin Kinsella, son günü ise Lisa Entwistle tarafından gerçekleştiriliyor.
 
Bütün eğitim ve uygulamalar boyunca Dt. Mustafa Bekerecioğlu ve reçete yetkili uygulama hemşiresi Sandra Gordon Finn sizlere eşlik ediyor.
 


TERCÜME
 
Eğitim programında Türkçe çeviri yok fakat sizden gelecek talep doğrultusunda, ister bir gün ister üç gün boyunca tecrübeli bir tercüman size eşlik edebilir. Bunun için gerekli ek fiyatlandırma için Vesta ile görüşebilirsiniz.


  
SOSYAL PROGRAM
 
Beş gün, dört gece sürecek bu seyahat esnasında, kısıtlı vaktimizi en iyi şekilde değerlendirmek için, oldukça detaylı bir program hazırladık. Elbette hava şartlarının müsaade ettiği ölçüde, kanal turları yahut at binme gibi bir adet aktivite sizi bekliyor.

Bunun yanı sıra, dünyaca ünlü İtalyan asıllı şef Jamie Oliver’ın Mançester King Street’deki restoranında bir akşam yemeğine davetlimiz olacaksınız. 1930’larda inşa edilen ve uzun yıllar Midland Bank olarak faaliyet gösteren bu tarihi bina, 2012 yılında aslına sadık kalınarak çok hoş bir restorana dönüştürüldü.

  

Bu orijinal mekanda, Jamie’nin mutfağından sizin için seçtiğimiz orijinal lezzetleri tatma fırsatı bulacaksınız.
 


HEDİYE PAKETİ
 
Lisa, kendisine ait “LM | Lady Moore” markasıyla üretmekte olduğu güzellik ve bakım ürünlerinden hediye paketleri hazırladı. Size sunmak için ziyaretinizi bekliyor…
 
 
ALIŞVERİŞ
 
Vaktimiz oldukça kısıtlı fakat merak etmeyin, alışveriş için size yeterli vakti sunmayı planlıyoruz. Bu yüzden otelimizi, şehir merkezinde seçiyoruz. Böylece bir çok alışveriş mekanı size yürüme mesafesinde olacak.
 


KİMLER KATILABİLİR
Eğitime uzman ve pratisyen tıp doktorları ile diş hekimleri katılabiliyor.
 
FİYAT 
Bu çok özel eğitim paketinin 4 kişi için toplam fiyatı
10.000 GBP (İngiliz Poundu) + KDV
 
Fiyata Dahil: Teorik ve uygulamalı eğitimler, eğitimlerde kullanılacak materyal, 4 gece konaklama, sabah kahvaltıları, havaalanı-otel ve program dahilinde gerçekleştirilecek aktivitelerle ilgili transferler, eğitim günlerindeki öğle yemekleri, sosyal program dahilinde gidilecek olan bir adet aktivite ve bir adet akşam yemeği.
 
Fiyata Dahil Olmayan: Uçak biletleri, vize ücretleri, ek olarak katılacağınız aktiviteler. Ayrıca “Fiyata Dahil” başlığı altında zikredilmeyen hiç bir şey fiyata dahil değildir.
 
Konaklama: Grubunuzun konaklaması için 2 adet çift kişilik oda rezerve edilmiştir ve 4 gecelik oda-kahvaltı ücreti yukarıdaki fiyata dahildir. Bunun dışındaki oda talepleriniz için Vesta size yardımcı olacaktır.
 
Tek Kişilik Oda Farkı: 300 GBP (4 gece için toplam fark)
 


SİZE UYGUN EĞİTİM TARİHİ ve ÖDEME ŞEKLİ
 
Eğitim ve seyahat tarihlerini ajandanıza uygun şekilde, eğitmenlerle istişare ederek belirleyebiliyoruz. Gerek eğitim tarihleri gerekse size en uygun ödeme şartlarını karşılıklı konuşarak belirlemek için;

02124810220 veya 05555188727 
no’lu telefonlardan İlhan Köse ile görüşebilir,

bilgi@vyg.com.tr
eposta adresinden eğitim müfredatını isteyebilirsiniz.

Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. DrVesta.Com