Eğitim & Etkinlik » VESTA | Vestiyer Akademi
İmplantın Başarısında Üç Önemli Etken
0.00 TL
Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Doç. Dr. Hanefi Kurt, Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı

İmplantolojinin, implanttan ibaret olmadığı anlaşılalı uzan zaman oldu. Bu konuda çok önemli ama genellikle gözardı edilen üç önemli konuyu mercek altına aldık: Sistemik Hastalıklar, TME&Oklüzyon, Yaranın Kapatılması.
Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. DrVesta.Com
VESTA, implantolojiye dair çok önemli ama genellikle gözardı edilen üç önemli konuyu mercek altına alıyor. İmplant uygulamalarının kısa ve uzun vadeli başarısında büyük önem taşıyan üç etken:

- İmplantın Sistemik Hastalıklarla İlişkisi
- TME, Oklüzyon ve İmplant Etkileşimi
- Yaranın Kapatılması ve Dikiş Teknikleri

Her bir konu, kendi alanlarında önemli başarılara imza atan akademisyenler Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Doç. Dr. Hanefi Kurt ve Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı tarafından ele alınıyor ve detaylıca anlatılıyor.

Uygulama ve Demo

Eğitimde, teorik anlatımların yanısıra, eğitmenlerin yapacağı demonstrasyonlar ve katılımcıların bizzat deneyimleyceği uygulamalar da yer alıyor.



İmplantın Sistemik Hastalıklarla İlişkisi

Bilindiği gibi, diş hekimi kliniği, birçok sistemik hastalık için ilk teşhis noktasıdır. Aynı şekilde, sistemik hastalıklar da diş hekimi tedavisinin başarısında önemli bir yer tutmakta, sonuçlarını doğrudan etkilemektedir.

Hem bu konuda ülkemizdeki tartışmasız en önemli birkaç akademisyenden biri, hem de eşsiz bir vaka arşivine sahip olan Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, implantıın başarısına doğrudan etki eden bu çok önemli konudaki bilgi ve tecrübesini katılımcı meslektaşlarla paylaşıyor.



TME, Oklüzyon ve İmplant Etkileşimi

Yerleştirdiğimiz implantların ve üstyapılarının başarısı kadar başarısızlığına da doğrudan katkısı olan temporomandibular eklemi daha yakından tanımak, muhtemel problemleri önceden bilmek, oklüzyona dair kimi ipuçlarına vakıf olmak, implant uygulayan her dişhekimi için büyük önem taşıyor. Özellikle immediat uygulamalarda ise bu önemin çok daha arttığı bir gerçek.

VESTA’nın yıllardan beri düzenlediği Çene Eklemi Rahatsızlıkları ve Çözüm Yolları Kursu’nu başarıyla vermekte olan ve TME konusunda önemli çalışmalara imza atan Doç. Dr. Hanefi Kurt, “TME, Oklüzyon ve İmplant Etkileşimi” konulu bir sunum yaparken, yine bu konuda gayet kapsamlı demonstrasyon gerçekleştirecek.



Yaranın Kapatılması ve Dikiş Teknikleri

Her implant prosedürü, farklı cerrahi teknikler gerektiren farklı ve kendine özgü bir operasyon. Her cerrahi operasyonun sonucunu, yara kapanmasını, kemik ogmentasyonu veya iyileşmesini doğrudan etkileyen bir konu da hiç kuşkusuz “Yaranın Kapatılması ve Dikiş Teknikleri”dir.

Ülkemizin genç ve başarılı akademisyenlerinden biri olan Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı, gerek teorik sunumlarla, gerekse katılımcıların bizzat uygulayacağı dikiş pratiğiyle, bu konuda gerçekten önemli bilgiler veriyor. Her katılımcı, gösterilen tekniklerden bir kısmını, eğitmen gözetiminde uygulayarak, hatalarını düzeltme, tekniğini mükemmelleştirme fırsatı buluyor.



Küçük Bir Tatil, Fiyata Dahil

Kurs, Akdeniz’in koyu lacivert rengiyle büyülü bir güzellik kattığı Girne’de gerçekleştiriliyor.

Katıldığınız eğitimin yanısıra, 2 gece boyunca tam pansiyon konaklamanız da eğitim ücretine dahil. Böylece kapsamlı bir eğitimin yanısıra küçük bir de tatil yapma fırsatı bulacaksınız.

 



Pasaport & Vize

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, nüfus cüzdanlarını ibraz ederek KKTC’ye seyahat edebilmektedir. Herhangi bir pasaport veya vize işlemi söz konusu değildir.

Erken kayıt avantajları, ödeme kolaylıkları ve bütün sorularınız için 
İLHAN KÖSE ile görüşebilirsiniz: 
0212 481 02 20 - 0555 518 87 27



NTA İmplant’ın Misafiri Olun

NTA İmplant’ın bu kursu da içeren kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak ve kursa ücretsiz kayıt olmak için, NTA İmplant kampanya sorumlularıyla

0533 594 02 49

no’lu telefon numarasından görüşebilirsiniz.



 Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz




Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. DrVesta.Com